Maak Kennis Met Ons

IMG-20220602-WA0004
Keuringsarts

Stefano van der Aalst

Beste keurling,

Leuk dat u onze website bezoekt. Ik ben Stefano, een van de keuringsartsen van KeurigeKeuringen.

Ik heb Geneeskunde gestudeerd in Leiden, en voer nu met veel plezier medische keuringen uit. Het motiveert mij wanneer ik een keurling met een glimlach de deur uit zie gaan, op weg naar zijn of haar nieuwe rijbewijs.

Ik zou mijzelf omschrijven als optimistisch en vriendelijk,
en ik doe mijn best om deze eigenschappen in te zetten om het process voor de keurling zo plezierig en comfortabel mogelijk te maken. Ik verwelkom u graag om dit te ervaren!

Administratie

Naweed Shifai​

Hallo, ik ben Naweed. 

Ik houd mij bij KeurigeKeuringen met name bezig met alles wat achter de schermen gebeurt. Denk hierbij aan de agenda, de facturen en de klantenservice als u vragen heeft (natuurlijk altijd met een glimlach!).

Naast deze werkzaamheden ben ik een student. Ik studeer aan de Universiteit Leiden waar ik in mijn laatste jaar van mijn dubbele master geneeskunde en biomedische wetenschappen zit. 

Mijn vrije tijd vul ik met oefenen op mijn ukulele, films kijken, en proberen fit te blijven in mijn thuis-sportschool.

IMG_7883
Handtekening
Keuringsarts

Zeger Rijs​

Drs. Z. (Zeger) Rijs is sinds 2019 afgestudeerd als arts en heeft zich in 2021 gecertificeerd als keuringsarts.

Sindsdien heeft hij al meer dan 1000 keuringen uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de keuring streeft hij naar een tevreden keurling:

“Belangrijk aan een rijbewijskeuring is dat de keurling zich op zijn/haar gemak voelt en zichzelf kan zijn tijdens het uitvoeren van de keuring. Daar doe ik mijn uiterste best voor.” Dit zorgt voor een grote klanttevredenheid.