Mail Ons

Info@keurigekeuringen.nl

Bel Ons

0681611948

Rijbewijskeuring Groot

A portrait of a friendly caucasian male truck driver.
Driving Instructor Writing Down Results Of Exam, driving school concept
Keuringen

Rijbewijskeuring Groot

Indicatie

Indien u een rijbewijs voor een vrachtauto (C) of autobus (D) aan wilt vragen, of verlengen, is er een medische keuring nodig. Deze keuring wordt ‘rijbewijskeuring groot’ genoemd. De artsen van KeurigeKeuringen verrichten deze keuring met veel plezier, en tegen een scherp tarief.

Tarief

Wij rekenen €65 voor de rijbewijskeuring groot. Hiermee zijn wij goedkoper dan veel van onze concurrenten. Het tarief bevat het gehele proces, van boeking tot uitslag. Geen onverwachte kosten bij ons. U kunt de betaling tijdens de afspraak per pin of contant voldoen. 

Wat neemt u mee:

Hoe werkt het

Het Proces

Wij adviseren u om ongeveer een half jaar voor de einddatum van uw rijbewijs te starten met de aanvraag. Het proces wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

De eerste stap is om een ‘Gezondheidsverklaring C/D/E’ bij het CBR aan te schaffen, in te vullen, en in te leveren. Het makkelijkst is om dit digitaal te doen, u ontvangt dan binnen vijf dagen de uitslag in uw CBR mailbox. U kunt de gezondheidsverklaring aanvragen via: LINK

Ook kunt u gebruik maken van een papieren ‘Gezondheidsverklaring’, meer informatie hierover vindt u op: LINK

De tweede stap is om een keuringsafspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk doen via de ‘afsprakentool’ welke u rechts in beeld ziet.

De derde stap is om de formulieren en benodigdheden voor de keuringsafspraak in orde te maken. U krijgt van het CBR bepaalde formulieren retour, zoals een verwijsbrief, een keuringsverslag en eventuele aanvullende formulieren. Deze dient u mee te nemen naar de keuringsafspraak.

Daarnaast vragen wij u om een actueel medicatieoverzicht van de huisarts of apotheek mee te nemen. Ook dient u urine mee te nemen welke voor de afspraak is verkregen, u kunt hier een potje voor kopen bij bijvoorbeeld de apotheek.

Indien van toepassing vragen wij u om uw bril of lenzen mee te nemen, alsmede de sterkte hiervan. Er kan door het CBR aan u gevraagd worden om aanvullende dingen mee te nemen. Indien u een geldend rijbewijs heeft vragen wij u om deze mee te nemen, zo niet kunt u een ander
identiteitsbewijs meenemen.

Op de dag van de afspraak zelf zal de arts met u het keuringsverslag en eventuele aanvullende formulieren doorlopen. Ook wordt er lichamelijk onderzoek verricht, hierbij kunt u onder andere denken aan bloeddrukmeting, urineonderzoek, oogheelkundig onderzoek, etc.

Wij verwerken vervolgens het keuringsverslag en zorgen dat deze bij het CBR terecht komt. Hier hoeft u verder niks voor te doen!

U krijgt vervolgens automatisch bericht van het
CBR met de uitslag. Indien gewenst kunnen wij het papieren formulier ook handmatig invullen en aan u meegeven, zodat u deze zelf naar het CBR op kunt sturen.

Indien de aanvraag goedgekeurd is ontvang u van het CBR een ‘Verklaring van geschiktheid’. Hiermee kunt u tot 1 jaar na ontvangst het nieuwe rijbewijs bij de gemeente
aanvragen, gefeliciteerd!

Het is mogelijk dat er aanvullende onderzoeken nodig zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan specialistisch onderzoek of een rijtest. Indien dit aan de orde is krijgt u hier automatisch bericht over van het CBR.

Woman making appointment for medical exam at general practitione
Young smiling doctor checking senior woman patient blood pressure
Rijbewijs Groot

Afspraak Maken

Laden...