Mail Ons

Info@keurigekeuringen.nl

Bel Ons

0681611948

Keuring touringcarchauffeur

Looks back. Pretty woman in the green modern car. Testing new automobile
happy driver driving intercity bus
Keuringen

Keuring Touringcarchauffeur

Indicatie

Om als touringcarchauffeur te werken dient u in het bezit te zijn van een geneeskundige verklaring. Deze verkrijgt u door een medische keuring te ondergaan. De verklaring is vijf jaar geldig. KeurigeKeuringen verzorgt deze keuringen met veel plezier én tegen een scherp tarief. Wij helpen u graag op weg om als touringcarchauffeur te werk te gaan!

Tarief

Wij rekenen €60 voor de touringcarchauffeur keuring. Hiermee zijn wij goedkoper dan veel van onze concurrenten. Het tarief bevat het gehele proces, van boeking tot uitslag. Geen onverwachte kosten bij ons. U kunt de betaling tijdens de afspraak per pin of contant voldoen. 

Wat neemt u mee:

Hoe werkt het

Het Proces

Het proces wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

 De eerste stap is om een keuringsafspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk doen via de ‘afsprakentool’ welke u rechts in beeld ziet.

De tweede stap is om de benodigdheden voor de keuringsafspraak in orde te maken. Wij vragen wij u om een actueel medicatieoverzicht van de huisarts of apotheek mee te nemen. Ook dient u urine mee te nemen welke voor de afspraak is verkregen, u kunt hier een potje voor kopen bij bijvoorbeeld de apotheek. Indien van toepassing vragen wij u om uw bril of lenzen mee te nemen, alsmede de sterkte hiervan.

Op de dag van de afspraak zelf zal de arts met u het keuringsverslag en eventuele aanvullende formulieren doorlopen. Ook wordt er lichamelijk onderzoek verricht, hierbij kunt u onder andere denken aan bloeddrukmeting, urineonderzoek, oogheelkundig onderzoek, etc.

Indien de keuringsarts u geschikt keurt, krijgt u van ons een geneeskundige verklaring. Hiermee kunt u weer veilig de weg op, gefeliciteerd!

Truck drivers big truck of driver's hands on big truck steering wheel
Driving school woman successfully passed exam in driving school looking sitting in car
Keuring touringcarchauffeur​

Afspraak Maken

Laden...