Mail Ons

Info@keurigekeuringen.nl

Bel Ons

0681611948

Keuring KNAF

Race driver
Racer
Keuringen

Keuring KNAF

Indicatie

Doet u aan autosport? Voor de aanvraag van een KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAC) licentie dient u een medische keuring te ondergaan. KeurigeKeuringen verzorgt deze keuringen met veel plezier én tegen een scherp tarief. Wij helpen u graag op weg om het circuit op te mogen!

Tarief

Wij rekenen €55 voor de KNAF keuring. Hiermee zijn wij goedkoper dan veel van onze concurrenten. Het tarief bevat het gehele proces, van boeking tot uitslag. Geen onverwachte kosten bij ons. U kunt de betaling tijdens de afspraak per pin of contant voldoen. 

Wat neemt u mee:

Hoe werkt het

Het Proces

Het proces wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

Stap 1 – Keuringsafspraak maken

De eerste stap is om een keuringsafspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk doen via de ‘afsprakentool’ welke u rechts in beeld ziet.

Stap 2 – Formulier in orde maken

De tweede stap is om de formulieren en benodigdheden voor de keuringsafspraak in orde te maken. U kunt het keuringsformulier vinden op mijn KNAF pagina.

Vult u deel A van dit formulier alvast in. Daarnaast vragen wij u om een actueel medicatieoverzicht van de huisarts of apotheek mee te nemen. Ook dient u urine mee te nemen welke voor de afspraak is verkregen, u kunt hier een potje voor kopen bij bijvoorbeeld de apotheek. Indien van toepassing vragen wij u om uw bril of lenzen mee te nemen, alsmede de sterkte hiervan.

Stap 3 – Uitvoering onderzoek

Op de dag van de afspraak zelf zal de arts met u het keuringsverslag doorlopen. Ook wordt er lichamelijk onderzoek verricht, hierbij kunt u onder andere denken aan bloeddrukmeting, urineonderzoek, oogheelkundig onderzoek, etc. De keuringsarts vult deel B van het formulier in.

Stap 4 – Resultaat keuring

U kunt het ondertekende keuringsformulier vervolgens uploaden in mijn KNAF. De verdere afhandeling van de licentie verloopt via KNAF. Indien alles in orde is sturen zij u uw nieuwe licentie per post op. Gefeliciteerd!

Driving Instructor Writing Down Results Of Exam, driving school concept
Instructor teaching to drive a car on the training ground
Keuring KNAF

Afspraak Maken

The preselected service for shortcode is not available anymore. Please check your shortcode settings.