Mail Ons

Info@keurigekeuringen.nl

Bel Ons

0681611948

Keuring Taxipas

Taxi
Taxi Driver Driving Car Happy Counting Money
Keuringen

Keuring Taxipas

Indicatie

Om als taxichauffeur te werken heeft u een Taxipas nodig. Om een Taxipas aan te vragen, of te verlengen, dient u onder andere in het bezit te zijn van een Geneeskundige Verklaring. Deze kunt u verkrijgen door een keuring van een arts te ondergaan. KeurigeKeuringen verzorgt deze keuringen met veel plezier én tegen een scherp tarief. Wij helpen u graag op weg om als Taxichauffeur te werk te gaan!

Tarief

Wij rekenen €65 voor de Taxipas keuring. Hiermee zijn wij goedkoper dan veel van onze concurrenten. Het tarief bevat het gehele proces, van boeking tot uitslag. Geen onverwachte kosten bij ons. U kunt de betaling tijdens de afspraak per pin of contant voldoen. 

Wat neemt u mee:

Hoe werkt het

Het Proces

Het proces wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

De eerste stap is om een ‘Aanvraagset’ voor een chauffeurskaart aan te schaffen bij het kiwa. Dit kunt u doen via het telefoonnummer (070414400) of via de website.
U ontvangt de aanvraagset vervolgens thuis.

De tweede stap is om een keuringsafspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk doen via de ‘afsprakentool’ welke u rechts in beeld ziet.

De derde stap is om de formulieren en benodigdheden voor de keuringsafspraak in orde te maken. U krijgt van het kiwa het formulier ‘Geneeskundige verklaring’, deze kunt u ook hier downloaden.

Vult het bovenste deel van dit formulier alvast in. Daarnaast vragen wij u om een actueel medicatieoverzicht van de huisarts of apotheek mee te nemen. Ook dient u urine mee te nemen welke voor de afspraak is verkregen, u kunt hier een potje voor kopen bij bijvoorbeeld de apotheek. Indien van toepassing vragen wij u om uw bril of lenzen mee te nemen, alsmede de sterkte hiervan.

Op de dag van de afspraak zelf zal de arts met u het keuringsverslag en eventuele aanvullende formulieren doorlopen. Ook wordt er lichamelijk onderzoek verricht, hierbij kunt u onder andere denken aan bloeddrukmeting, urineonderzoek, oogheelkundig onderzoek, etc.

Indien de keuringsarts u geschikt keurt, ondertekent deze de Geneeskundige verklaring. Dit kan voor een periode van vijf jaar of minder dan vijf jaar.

U kunt deze verklaring, met de andere benodigde formulieren, vervolgens opsturen naar het kiwa om uw aanvraag af te ronden. Houd er rekening mee dat de geneeskundige verklaring maximaal vier maanden oud mag zijn bij beoordeling door het kiwa. Voor een overzicht van de benodigde formulieren verwijzen wij u naar de site van het kiwa.

Het kiwa beoordeelt vervolgens de aanvraag, en indien alles in orde is ontvangt u uw nieuwe Taxipas. Gefeliciteerd!

Yellow taxi
Businessman waving for a taxi
Keuring Taxipas

Afspraak Maken

Laden...